Συχνές ερωτήσεις

Κάθε μέρα στο βουνό είναι μια διαφορετική μέρα! Οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον! To μάθημα στο βουνό προσαρμόζεται πάντα στις καιρικές συνθήκες και στο χιονοδρομικό που επισκεπτόμαστε.

Τα παιδιά συμμετέχουν σε μία σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνται κυρίως στα χιονοδρομικά κέντρα της Βορ. Ελλάδος. Οι μέρες που επιλέγετε είναι Σάββατο ή Κυριακή. Τα μαθήματα ξεκινούν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου.

 • Πρόγραμμα 4 μαθημάτων
 • Πρόγραμμα 6 μαθημάτων
 • Πρόγραμμα 8 μαθημάτων

Μπορείτε επίσης πριν επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα!

Η μεταφορά στα χιονοδρομικά γίνεται με σύγχρονα λεωφορεία. Τα παιδιά συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής στο λεωφορείο από τους δασκάλους της SKIDOM.

 • ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ :  εμπορικό κέντρο Μακεδονία – Αναχώρηση:  6:40
 • KENΤΡΟ : Τσιμισκή 75  – Αναχώρηση: 7:00
 • ΔΥΤΙΚΑ : One Salonica  – Αναχώρηση: 7:10

Κάθε μέρα στο βουνό είναι μια διαφορετική μέρα! Οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον! To μάθημα στο βουνό προσαρμόζεται πάντα στις καιρικές συνθήκες και στο χιονοδρομικό που επισκεπτόμαστε. Το παιδί θα περάσει όλη την ημέρα με τον εκπαιδευτή και το group του. Θα γλιστρίσουν στις πλαγιές, θα εξερευνήσουν το βουνό, θα γελάσουν, θα παίξουν και θα μάθουν σκι.
Ενδιάμεσα στο μάθημά τους τα παιδιά θα κάνουν ένα ή και δύο διαλείμματα για να φάνε το snack τους. Τα μικρότερα παιδάκια ενδέχεται να κάνουν και περισσότερα διαλείμματα.
Λάβετε υπόψη σας ότι τα παιδιά μαθαίνουν με διαφορετικούς ρυθμούς και ότι το πιο σημαντικό είναι η συνολική απόλαυση του παιδιού στο βουνό.

1. Κράνος
2. Μάσκα
3. Μπουφάν
4. παντελόνι του σκι
5. ισοθερμικό μπλουζάκι
6. ισοθερμικό κολάν
7. κάλτσες ειδικές για ski
8. φλις
9. γάντια ειδικά για ski
10. full face

 1. Snacks 
 2. Νερό
 3. Γάντια απλά
 4. Δεύτερη αλλαξιά (εσώρουχα, φόρμα)
 5. Σκουφί
 6. Αντηλιακό