2

Προγράμματα εκμάθησης σκι για παιδιά 5 έως 15 ετών

Διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό που θα καλύψει όποια επιθυμία προκύψει

one

Για αρχάρια παιδιά

Παίζουμε και μαθαίνουμε! Οι μικροί μας φίλοι θα αναπτύξουν τις δεξιότητες τους σε ένα ασφαλές και διασκεδαστικό περιβάλλον. Εκπαιδεύω μικρά παιδιά για εμάς σημαίνει ότι τα παιχνίδια και ο ενθουσιασμός είναι ο πρωταρχικός στόχος.

two

Για παιδιά που κάνουν ήδη σκι

Με οδηγό την αγάπη μας για το παιδί και το σκι, θα οδηγήσουμε και θα διανύσουμε μαζί του το ταξίδι της γνώσης του σωστού σκι. Τα παιδιά που κάνουν ήδη σκι θα αξιολογηθούν και θα ενταχθούν στην κατάλληλη ομάδα.

three

Για γονείς

Αν δεν έχετε δοκιμάσει να κάνετε σκι μέχρι τώρα θα πρέπει να το κάνετε παράλληλα με τα παιδιά σας. Aν κάνετε ήδη σκι μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας. Επίσης, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα απολαύσετε την παρέα και την διασκέδαση μαζί.

Πληροφορίες

Τα παιδιά συμμετέχουν σε μία σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνται κυρίως στα χιονοδρομικά κέντρα της Βορ. Ελλάδος. Οι μέρες που επιλέγετε είναι Σάββατο ή Κυριακή. Τα μαθήματα ξεκινούν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου.

 • Πρόγραμμα 4 μαθημάτων
 • Πρόγραμμα 6 μαθημάτων
 • Πρόγραμμα 8 μαθημάτων

Μπορείτε επίσης πριν επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα!

Η μεταφορά στα χιονοδρομικά γίνεται με σύγχρονα λεωφορεία. Τα παιδιά συνοδεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής στο λεωφορείο από τους δασκάλους της SKIDOM.

 • ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ :  εμπορικό κέντρο Μακεδονία – Αναχώρηση:  6:40
 • KENΤΡΟ : Τσιμισκή 75  – Αναχώρηση: 7:00
 • ΔΥΤΙΚΑ : One Salonica  – Αναχώρηση: 7:10

Κάθε μέρα στο βουνό είναι μια διαφορετική μέρα! Οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα διαφορετικές και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον! To μάθημα στο βουνό προσαρμόζεται πάντα στις καιρικές συνθήκες και στο χιονοδρομικό που επισκεπτόμαστε. Το παιδί θα περάσει όλη την ημέρα με τον εκπαιδευτή και το group του. Θα γλιστρίσουν στις πλαγιές, θα εξερευνήσουν το βουνό, θα γελάσουν, θα παίξουν και θα μάθουν σκι.
Ενδιάμεσα στο μάθημά τους τα παιδιά θα κάνουν ένα ή και δύο διαλείμματα για να φάνε το snack τους. Τα μικρότερα παιδάκια ενδέχεται να κάνουν και περισσότερα διαλείμματα.
Λάβετε υπόψη σας ότι τα παιδιά μαθαίνουν με διαφορετικούς ρυθμούς και ότι το πιο σημαντικό είναι η συνολική απόλαυση του παιδιού στο βουνό.

1. Κράνος
2. Μάσκα
3. Μπουφάν
4. παντελόνι του σκι
5. ισοθερμικό μπλουζάκι
6. ισοθερμικό κολάν
7. κάλτσες ειδικές για ski
8. φλις
9. γάντια ειδικά για ski
10. full face

 1. Snacks 
 2. Νερό
 3. Γάντια απλά
 4. Δεύτερη αλλαξιά (εσώρουχα, φόρμα)
 5. Σκουφί
 6. Αντηλιακό

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022 EARLY BIRD

1 OKT 2021 - 20 ΟΚΤ 2021

Κλείστε τη θέση σας νωρίς και εξασφαλίστε εκπτώσεις για την επόμενη σεζόν

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

ΝΟΕ - ΔΕΚ 2021

Οι εγγραφές ξεκινούν από τον Νοέμβριο και θα πραγματοποιηθούν έως τέλος Δεκεμβρίου.

Sign Up for

Our Newsletter